Top oyun bilgisayarları Secrets

Wiki Article



İşlemciniz, bilgisayarınızın görevleri ne kadar hızlı gerçekleştirebileceğini belirler. En güncel online video oyunlarını oynamak, sisteminizi hızlandıracak ve daha hızlı bir işlemci, sisteminizin yoğun oyun taleplerine ayak uydurmasına gardenımcı olacaktır.

Bilgisayarın kapasitesi; bilgisayarınızda yedekleyeceğiniz application, fotoğraf, online video ve müzik gibi verilerin kapladığı alandır. Eğer ki bilgisayarınızı aynı zamanda yedekleme amacıyla da kullanacaksanız daha yüksek belleğe sahip bir bilgisayar almanız gerekecektir. İşlemci

Yüksek performansıyla oyundan, RGB aydınlatmalarıyla odanızdan keyif alacağınız en iyi oyuncu bilgisayarlarını listeledik.

Gündelik kullanımının dışında oyun bilgisayarları, oyunların ihtiyaç duydukları donanım ve bu donanım ihtiyaçlarını karşılayan haliyle pahalı (standard bilgisayara göre) olan cihazlardır. Bilgisayarınızın oyun bilgisayarı olup olmadığını anlamanız için oyunlardan birini maksimum grafik kalitesi getirerek oynamaya çalışmanız yeterli olacaktır.

Marka ve design çeşitliliği ile sizlere sunulan gaming laptoplardaki sağlamlık ve fonksiyonellik gibi belirleyenler temel fiyatlandırma üzerinde etkili oluyor. Üst phase gaming bilgisayarlardan ucuz gaming laptop computer seçkilerine değin geniş bir ürün yelpazesi sizleri karşılıyor.

Gelişmekte olan teknoloji sayesinde artık bütün oyuncular fiyat/performans ürünlerine ya da en pahalı, en kaliteli ve en iyi oyun oyun bilgisayarları bilgisayarlarına da tek tık uzaklıkta erişebilmektedirler.

Çok sayıda oyun yükleyebilmek ve diğer kişisel dosyaları saklayabilmek için yeteri kadar alana sahip bir SSD bulunmalıdır. SSD tercih edilmesinin nedeni ise klasik harddisklere kıyasla daha hızlı veri transferine olanak tanımasıdır.

Çalışma süresi boyunca seventeen,three inç ekranından dolayı kaliteli bir seyir ve oyun zevki yaratmaktadır. Bununla beraber yeni nesil oyunların tamamında yapılan stres testlerinde üst düzey başarı sağlayan bu laptopun başlıca özellikleri ise başlıca şu şekildedir:

ninety six GB LPDDR5 RAM ile desteklenen bu laptop, çoklu görevler arasında oyun bilgisayarları hızlı geçiş yapabilme yeteneği sunar, bu da karmaşık tasarım projeleri veya yoğun iş yükleri altında bile sorunsuz bir performans anlamına gelir.

En uygun oyuncu notebook fiyatları ve son teknolojili gaming bilgisayarlar Media Markt’ta sizleri bekliyor.

Elbette, çoğu dizüstü bilgisayar oyuncusu satış noktalarının yakınında yaşamaya alışkındır, ancak hareket halindeyken oyuncuysanız yine de akılda tutmaya değer.

Oyunlarla uyumlu bilgisayarların daha maliyetli olmalarının nedeni oyun grafiklerinin ve kapladıkları alanların daha fazla özelliğe ihtiyaç duymalarından kaynaklanır. Bu ihtiyaçları karşılamak için masaüstü oyun bilgisayarlarında gelişmiş ekran kartları ve yüksek işlemciler bulunur.

Strateji: Bilgisayarın daha çOkay işlemcisine yük bindirip ekran kartını sınırlı düzeyde kullanan strateji oyunlarının müdavimiyseniz, Abra ailesindeki A5 ve A7 serilerini değerlendirebilirsiniz.

Özelleştirilebilir klavyeler oyun performansınızı artworkırdığı gibi, daha keyifli bir oyun oynama alanı yaratmanızı da sağlıyor.

Report this wiki page